Upravljanje projektima u toku izvođenja radova u ime investitora – kontrola budžeta, rokova i kvaliteta građevinskih i instalaterskih radova. Poslovi menadžmenta u oblasti nekretnina, komunikacija sa nadležnim državnim i lokalnim organima, kontrola imovinsko – pravne dokumentacije, ishodovanje dokumenata, dozvola i saglasnosti nadležnih organa.

Izvođenje investicionih radova

Projekt Ekspert svojim klijentima nudi uslugu izvođenja radova i opremanja prostora uključujući građevinske, sve instalaterske i zanatske radove, kao i po principu ključ u ruke-od projekta, izvođenja, dizajna i proizvodnje nameštaja. Veliko iskustvo nam omogućuje da probleme predvidimo, i rešimo ih u kratkom roku.

Održavanje

Građevinsko – tehničko održavanje prostora, svih njegovih funkcionalnih celina i instalacija.

Projektovanje

Projektovanje – idejna rešenja, idejni projekti, glavni projekti, dokumentacija sa detaljima za izvođenje. Projektovanje pločastog nameštaja i organizovanje proizvodnje koja zadovoljava visoke standarde kvaliteta.

Upravljanje projektima

Upravljanje projektima u toku izvođenja radova u ime investitora – kontrola budžeta,rokova i kvaliteta građevinskih i instalaterskih radova. Poslovi menadžmenta u oblasti nekretnina, komunikacija sa nadležnim državnim i lokalnim organima, kontrola imovinsko – pravne dokumentacije, ishodovanje dokumenata, dozvola i saglasnosti nadležnih organa.